Popular

OCR

Optical character recognition

ocr

 

Realizam  transformari digitale EDITABILE ale documentelor

de pe hartie in format Microsoft Word (doc.)

 

ACESTE TRANSFORMARI CONTIN SI DIACRITICE.

Procentul digitizare editabila  a acestor documnete este intre 70 si 95 % in functie de originalul scanat.

Aceste documente pot sa contina text, tabele, grafice si poze.

Alegem numai acele originalele care se preteaza la asa ceva.

 

Nu facem tehnoredactare;

Nu editam si

Nu aranjam in pagina aceste documente.

Acest lucru il face clientul.

 

Procesul se preteaza la automatisme in functie de original.

CONSULTANTA Asiguram consultanta: - imprimante, multifunctionale, copiatoare, etc - recomandam tehnologie de print in functie de volumul de tipar - recomandam aparatul in functie de costul consumabilelor - toner, cip, cilndru (laser); cartus, cap de printare, numar de reincarcari, ciss - calculatoare: hardware, software - retele de date - plotere, siteme de copiat planuri ( arhitectural print ). - diverse materiale de la hartie, autocolant pana la materiale-placi - diverse echipamente de advertising - servicii de externalizare IT - SEO, banner-exchange   Asiguram consultanta: - in vederea aplasarii reclamei / recamelor. - alegerea tipului optim de reclama (studiu de vizibilitate) - nu facem recama de dragul de a o face ..... (o facem ca sa isi atinga scopul)   Asiguram consultanta:  DESIGN - PRODUCEM DESIGN SPECIALIZAT DE PRODUS/ SERVICIU - FACEM GRAFICA CARE SA ISI ATINGA SCOPUL! ( clientul final ) - UNEORI GUSTURILE NU COINCID ... - REALIZAM DESIGN EXACT LA CEREREA CLIENTULUI Asiguram consultanta: - PR ( public relation) - TV / RADIO / WEB - CANALE DE SOCIALIZARE   NU ASIGURAM CONSULTANTA PENTRU : - TEHNOLOGIILE DE PRODUCTIE - SOFTWARELE ECHIPAMENTELEOR DE ADVERTISING - REVERSE ENGINEERING
PDF 2 WORD   Realizam conversii din elemente needitabile ( pdf) in elemete editabile (txt, doc) Deblocare de print si de editare a fisierelor de tip pdf. Transformari digitale ale fisiereleor pdf care cauzeaza probleme la printare.
REVERSE ENGINEERING Acest articol se refera la reverse engineering vis-a-vis de : - parte grafica - animatii flash - siteuri de internet. - alte aplicatii executabile ( .exe)   Pentru partea grafica (daca originalul este o hartie ) inseamna regasirea futuror elementelor (poze, fonturi, etc) pastrandu-se aranajarea in pagina. ETC.. Acest tip de grafica NU ESTE FACUTA PRIN SCANAREA ORIGINALULUI.   Avem lucari facute dar din respect fata de clientii nostrii nu le putem prezenta aici. Ele se prezinta la cerere potentialilor viitori clienti. Aceste lucari se executa la cererea clientului de tip: " Vreau exact ca aia " sau " Identic cu asta dar cu modificarile astea 2 ... "
You are here Noutati Popular