Noutati Overflame

Noutati Overnet

Am realizat cu succes un sistem de gravare pe sticla.


Cu acest sistem se poate grava SEMIAUTOMAT orice obiect (de revolutie sau suprafata plana) din sticla. Suprafata maxima plana 120 x 100 cm. Suntem dispusi si ascultam cu interes propunerile dvs. pentru alte dimensiuni si forme. (din punct de vedere mecanic se pot realiza si suprafete mai mari). Materialelele pentru gravat pot fi de la sticla, plexiglas, stiplex pana la metal si materiale compozite.
Gravarea pe alte materiale in afara de sticla SE VA FACE NUMAI CU PROBA, dupa ce clientul aproba monstra de test!
Gravrea pe obiectele de stica se executa in adancime prin decuparea propriu zisa a sticlei asa cum se vede la inceputul videoclipului.


Realizam cu succes si GRAVAREA PE OGLINZI DE MASINI ( antifurt ) precum si alte obiecte de orice dimensiuni. Acesti tip de gravare SE REALIZEAZA  PE LOC !  ( direct pe oglinzile de la masina, fara a fi nevoie de scoaterea lor, sau pe geamurile autoturismului, etc). Atentie: Oglinzile care sunt din plastic NU SE GRAVEAZA  ( nu iese calitativ ) .


 

Folio pentru comenzi mici

Realizam inscriptionari cu foita metalica (auriu, argintiu, verde, rosu, albastru) pe suport de hartie/carton.  Comada minima este de 10 A4 (60 lei).  Prin supraimprimare se pot realiza diverse produse de impact si eleganta mare.  Prin aceste procedee se pot realiza ELEMENTE SECURIZATE LA COPIERE ! (la un pret foarte mic, in functie de suprafata metalica).
LA CERERE SE POT FURNIZA 24 DE NUANTE DE FOLIO PRECUM SI FOLII SPECIALE.


Ambient Light (Spectru full GRB)

De curand realizam si sisteme de iluminare ambientala, cu dimmere programabile, fie prin telecomanda, fie din calculatori, ori de ce nu dupa dorinta dumneavoastra.

You are here NEW